PTT indirim anlaşması


Üniversitemiz birimlerinin, çalışanlarının ve öğrencilerinin posta tekeli dışında kalan gönderilerinin, APS kurye ve kargo yolu ile gönderilmesiyle ilgili olarak Üniversitemiz ve Menteşe PTT Merkez Müdürlüğü arasında Kargo ve APS Kurye Gönderileri Taşıma Dağıtım ve Teslim Sözleşmesi 01/01/2024 - 30/06/2024 tarihleri arası imzalanmıştır.

MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ İLE MENTEŞE PTT MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA İMZALANAN PTT KARGO VE APS KURYE GÖNDERİLERİ TAŞIMA – DAĞITIM VE TESLİM SÖZLEŞMESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Sözleşme 01/01/2024 tarihinden itibaren 30/06/2024 tarihine kadar, 6 (altı) ay süreyle Üniversitemizin Yurt içi varışlı gönderilerinin, Acele Posta Kurye,  Posta Kargosu ve Kargo olarak kabul,  taşıma ve teslimi için geçerlidir.

Üniversitemiz gönderileri PTT A.Ş.’nin sözleşme ekinde yer alan ücret tarifesi üzerinden uygulanmak suretiyle belirlenecek fiyatlardan kabul edilecek ve taşınacak olup, birimlerimizden  gönderilecek resmi kargo, APS kurye gönderilerin PTT kargo dışında özel kargolarla gönderilmemesine dikkat edilmesi gerekmektedir.
 
Üniversitemizin ilçelerde bulunan okullarının bu sözleşmeden yararlanabilmeleri için okul yöneticilerinin, bulundukları yerin PTT Merkez Müdürlüğü’ne Üniversitemizin alt birimi olarak tanımlatarak müşteri numarası almaları gerekmektedir.
 
Üniversitemiz personeli ve öğrencilerinin kişisel gönderilerinde kimlik kartlarını ibraz etmeleri halinde, Muğla il sınırları dâhilinde, PTT Merkez ve Şubelerinden , sözleşme süresince sözleşme ekindeki ücret tarifesi üzerinden uygulanacaktır. Personel ve öğrencilerimiz kişisel gönderilerinin ücretlerini kabul anında peşin olarak ödeyeceklerdir. Personelimizin ve öğrencilerimizin gönderecekleri kargo adresten alınmayacak olup (kişiler ücretlerini ödeyerek bu hizmetten faydalanabilirler), kendileri bizzat teslim edeceklerdir. Göndericiden kaynaklanan adresin yanlış yazılması, alıcının kabul etmemesi, bekleme süresi içinde alınmaması, göndericinin gönderisini teslim edilmeyerek geri istemesi vb. durumlarda Posta Kanunu ile PTT A.Ş. ve Posta ve Kargo Hizmetleri Usul ve Esasları hükümlerine göre iade ücreti olarak göndericiden tahsil edilecektir. 

Taşıma Ücretleri
 

Son Güncelleme Tarihi : 05.02.2024 10:51 Okunma Sayısı : 219

Son Duyurular