Öğrencilerimizin En Sık Kullanacağı Çevrimiçi Sayfalar ve Sistemler

Öğrencilerimizin üniversite bünyesinde bulunan servislere ve ihtiyacı olan bilgilere ulaşabilmesi için en çok kullanılan internet sayfaları ve servisleri aşağıda özetledik. Daha fazlası için üniversite ana sayfasını inceleyebilirsiniz.

Üniversite Ana Sayfası

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

Öğrenci Hakları Birimi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Menteşe Kütüphanesi

Fen Fakültesi Ana Sayfası

Üniversite bünyesinde bulunan Online Sistemlere ve güncel duyurulara Öğrenci Portalı'dan ulaşabilirsiniz. En çok kullanılan sistemleri ve kullanım amaçlarını aşağıda özetledik.

Ayrıca duyurular için Bölüm Ana Sayfası, Fen Fakültesi Ana Sayfası ve Üniversite Ana Sayfası'na düzenli olarak göz atınız !!!

Öğrenci Portalı

Öğrenci Kimlik Yönetim Sistemi (Bir defaya mahsus yapılması gereken aktivasyon işlemi ile Öğrenci Bilgi Sistemi, E-Posta, Eduroam, Online Yemek Servisi, Belge İşlemleri, Ders Yönetim Sistemi vb. servislere giriş yetkisi tanımlanmış olacaktır.)

Şifre Servisi (Şifre Alma-Değiştirme-Mail Kullanıcı Adı Öğrenme Sistemi)

Öğrenci Bilgi Sistemi (Tüm Ders Kayıt ve Takip İşlemleri - Öğrenci Genel Bilgileri)

Belge İşlemleri (Öğrenci - Transkript Belgesi - İlişik Kesme - Kayıt Sildirme  vb. Talep Sistemi)

Öğrenci e-posta (Kurumsal E-posta Giriş Sistemi)

Ders Yönetim Sistemi (Uzaktan Eğitim Merkezi-Uzaktan Eğitim Yapılan Ders Takip Sistemi)

Akademik Takvim (Üniversite bünyesinde gerçekleşecek önemli işlemler için belirlenen kesin tarihleri içeren takvim.)

AKTS Ders Bilgi Paketleri (Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programları ve dersler hakkında bilgiler içeren sayfa.)

MSKÜ Konum Servisi (Üniversite birimlerinin ve akademisyenlerin aktif konumlarını gösteren harita.)

Eduroam (Kablosuz İnternet Sistemi)

Yemekhane Sistemi (Öğrenci Kimlik Kartlarına Yüklenen Online Yemekhane Rezervasyon Sistemi)

Yoklama Sistemi (Ders Devam Durumu Takip Sistemi)

Son Güncelleme Tarihi : 05.09.2022 15:27 Okunma Sayısı : 2111