2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı

2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı kapsamında TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK  tarafından desteklenen bir araştırma projesinde görev alacak lisans öğrencileri aylık burs ile desteklenecek.

STAR programına başvurmak isteyen lisans öğrencilerinin öncelikle TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen bir araştırma projesinden kabul alması gerekmektedir. Bir projeden kabul alan öğrenciler Başvuru Belgeleri sekmesinde yer alan "TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen bir araştırma projesinde görev alacağını gösterir belgeyi” proje yürütücüsüne imzalatmalıdır.

Programa başvurmak isteyen lisans  öğrencileri TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen veya TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerine star.tubitak.gov.tr adresinden  ulaşabilecek.

2247- C Stajyer Araştırmacı Burs Programı 2020-2 Lisans Öğrencilerine Yönelik Araştırma Bursu Çağrı Duyurusu için görsele tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 22.10.2020 22:40 Okunma Sayısı : 857