ÖĞRENCİLERİMİZİN BIOINNOVATION 2022 BAŞARISI


21-23 Ekim 2022 arası tarihlerinde Ankara’da Türkiye Biyologlar Derneği ile Mamak Belediyesi’ne bağlı Mamak Füzyon’un ana partnerliğinde ve birden çok kurumun sponsorluğunda gerçekleştirilen BIOINNOVATION 2022 yarışmasına Moleküler Biyoloji ve Genetik Topluluğu (MUGEN) yönetim kurulu üyeleri Mustafa Batın Tekcan, Selen Güneş, Cansu Tükenmez, Ezel Yümsel ve Halil Ağırbaşlı yarışmacı olarak, Emre Vural ise yarışmanın düzenleme kurulu üyesi olarak katılmıştır. 50 saat aynı alanda kalan ve eğitimler alarak projelerini geliştiren ekipler, daha sonra projelerini jüriye sunmuş ve ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nde başarı durumlarına göre ödüllendirilmişlerdir. 

MUGEN yarışmacı ekibi olan öğrencilerimiz de Sosyal Fayda Kategorisinde ödül alarak Simbiyoz Aktivite tarafından verilen “Sosyal Girişimcilik Kuluçka Programı”na 2 yıl ücretsiz katılabilme hakkı kazanmıştır. 

Yarışma ve ödül töreninin ardından Türkiye Biyologlar Derneği üyeleri ile 24 Ekim Pazartesi günü Anıtkabir’de Ulu Önder’in Mozolesine çelenk bırakma törenine katılan MUGEN ekibi ayrıca Prof.Dr. Aziz Sancar’ın Anıtkabir’de bulunan Nobel Ödülünü de ziyaret etmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

























































































 

Son Güncelleme Tarihi : 11.11.2022 12:19 Okunma Sayısı : 481

Son Haberler