FEDEK Akreditasyon Çalışmaları Başlamıştır.

FEDEK ( Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği), farklı disiplinlerdeki Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat, Dil ve Tarih-Coğrafya Fakülteleri (FEF) öğretim programları için akreditasyon, değerlendirme ve bilgilendirme çalışmaları yaparak, Türkiye’de FEF öğretiminin kalitesinin yükseltilmesine katkıda bulunmaktadır. FEDEK, FEF bölümlerinde eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve topluma hizmeti ilerletmek amacıyla kurulmuştur. Bu kapsamda Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü olarak FEDEK akreditasyonuna sahip olmak için gerekli çalışmalara başlanmıştır.

Bu kapsamda, 13 Aralık 2018 tarihinde yapılan, Kimya Bölümü Öğretim Görevlisi Feride GİRENİZ'in de katıldığı toplantıda FEDEK Komisyonları belirlenmiş ve komisyonların görevleri hakkında gerekli bilgiler verilmiştir. Ayrıca akreditasyon çalışmaları için yapılması gerekenler ve önemli hususlar tartışılmıştır. 2019 yılında akreditasyon alınması hususunda gerekli çalışmların hızlıca tamamlanması için iş planı yapılmıştır.

Son Güncelleme Tarihi : 24.12.2018 14:54:49 Okunma Sayısı : 599