2020 YKS ile Yerleşen Öğrencilerimizin Akademik Danışman Bilgileri

Üniversiteye kayıtlı her öğrencinin ilk senesinden mezuniyetine kadar bir akademik danışmanı vardır. Her tür akademik konu ile ilgili öğrencilerin ilk danıştıkları kişi bu öğretim elemanıdır. Danışman, öğrencilerinin akademik performansını izler; akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarında onlara rehberlik eder; yükseköğretim hayatına uyum sağlamalarına ve kariyer planlamalarına yardımcı olur. Danışman, öğrencilerin psikososyal gelişimlerini destekler, karşılaşabilecekleri sorunların çözümlenmesine yardımcı olur ve gerektiğinde ihtiyaç duydukları destek birimlerine yönlendirir, öğrencilere mesleki açıdan rehberlik eder ve yaşamboyu öğrenme alışkanlığı kazanmalarına katkıda bulunur.

Akademik Danışmanlık El Kitabı için tıklayınız !

Not: Öğrencilerin kayıt işlemleri ve ders seçimlerinin her dönem başında akademik takvimde belirtilen tarihler arasında yapılması ve danışman hoca tarafından onaylanması gerekir. Kayıt işlemleri ve ders seçimi sırasında danışman hocanız ile iletişim halinde olunuz !!!


2020 YKS ile yerleşen öğrencilerimizin Akademik Danışman Bilgileri için aşağıdaki bağlantı adresine tıklayınız.

Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Akademik Danışman Bilgileri


NOT: Üniversitemiz Akademik Takvimine göre 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme ve ders kayıtları 28 Eylül-02 Ekim 2020 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak olup, ders kayıtlarınız ile ilgili takip ve sorularınız için akademik danışmanlarınız ile iletişime geçebilirsiniz.


 

Son Güncelleme Tarihi : 18.09.2020 17:52 Okunma Sayısı : 639

Son Duyurular